AKSARAY / ORTAKÖY - Akpınar İlkokulu

Akpınar İlkokulu

(0__) ___-____
Adres
AKPINAR KÖYÜ 1. KÜME MEVKİİ 1. KÜME KÜME EVLERİ AKPINAR ILKOKULU BLOK NO: 38 ORTAKÖY / AKSARAY
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda paylaşma marifet olsun. Katılım önceliğimiz olsun Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun Okul ortamında “Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uyulsun. Her öğretmen öğrencileşsin, her öğrenci de öğretmenleşsin. Okulumuzda hiçbir gün diğerinde eşit olmasın. Velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projeye destek versin. Sevgi rehberimiz akıl pusulamız olsun. Bilgi teknolojilerini kullanmak okulumuzda genel geçer amaç olsun Liderlik ustalıktır, bilimselliktir, yaratıcılıktır.
Misyon
Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek. Değerlendirmelerimizde ölçme tekniklerinin en çağdaş yöntemlerini kullanarak, insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek. Öğrencilerimizle daha özgür sınıf daha özgür okul ilkesine uyarak hizmet vermek. Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin gelişmesinin temeli olarak saymak. Öğrencilerimizin dünyanın diğer çocuklarından geri kalmaması hatta onları geçmesi için teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışmak, yarışmak.
08.40-14. 20
Soba